Picture of Melvin Kwast
Melvin Kwast

Technical Growth Specialist

Picture of Melvin Kwast
Melvin Kwast

Technical Growth Specialist

Expat Rentals - Een nieuwe website die zorgt voor de gewenste uitstraling VOOR EEN BETERE GEBRUIKERSERVARING EN EEN MODERNE LOOK EN FEEL

Expat Rentals’ transformatie naar een moderne vastgoedwebsite

“Met meer dan een decennium aan ervaring hebben we ons gepositioneerd als specialisten op de vastgoedmarkt, waarbij we een breed scala aan diensten leveren, waaronder woningverhuur, zakelijke huisvesting, efficiënt vastgoedbeheer, en deskundige ondersteuning bij vastgoedverkoop en -aankopen.” 

Guido, van Expat Rentals, was van mening dat een makelaar die zich heeft gepositioneerd als specialist op de vastgoedmarkt ook een website moet hebben die dat uitstraalt. Om die reden klopte Guide bij ons aan. De website die ze hadden was namelijk verouderd en voldeed niet meer aan datgene wat ze bij Expat Rentals juist willen uitstralen.

GROND ONDERZOEKEN & ZAADJES PLANTEN

Het probleem

Bij het onderzoeken van de uitdagingen waarmee Expat Rentals werd geconfronteerd, ontdekten we enkele cruciale pijnpunten. Ten eerste opende het mobiele navigatiemenu niet goed, wat de gebruikerservaring op mobiele apparaten sterk belemmerde. Daarnaast waren de CTA’s op de website slecht leesbaar, waardoor potentiële klanten mogelijk werden ontmoedigd om actie te ondernemen. De homepage bood een verouderde indruk en miste een contactblok, wat het moeilijk maakte voor bezoekers om direct in contact te komen. Bovendien vielen de unieke verkoopargumenten (USP’s) niet op, waardoor de website niet goed kon overbrengen wat Expat Rentals onderscheidt van concurrenten. Tot slot benutte de website niet volledig de mogelijkheden om leads te genereren, waardoor potentiële klanten mogelijk verloren gingen.

ZAADJES VOEDEN & PLANTJES VERZORGEN

De oplossing

Om de gevonden problemen aan te pakken, hebben we bij Expat Rentals ervoor gekozen om een volledig nieuwe website te bouwen. Allereerst hebben we de nieuwe website een moderne uitstraling gegeven. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat de website ook op mobile makkelijk in gebruik is, waaronder het navigatiemenu. Ook hebben we ervoor gezorgd dat de CTA’s op de website duidelijk zichtbaar en aantrekkelijk zijn, waardoor bezoekers worden aangemoedigd om actie te ondernemen. Verder hebben we een contactblok toegevoegd aan de homepage, zodat potentiële klanten gemakkelijk contact kunnen opnemen. Tevens hebben we de USP’s van Expat Rentals nadrukkelijk naar voren laten komen, zodat voor potentiële klanten meteen duidelijk is waarop ze zich onderscheiden. Ten slotte hebben we verschillende conversieverhogende opties geïmplementeerd om meer leads te genereren, en een naadloze integratie met Kolibri toegevoegd om de beschikbare huizen effectief te kunnen presenteren.

GEWASSEN OOGSTEN & WORTELS ONDER DE GROND

De Resultaten

Na de implementatie van deze oplossingen heeft Expat Rentals een aanzienlijke transformatie ondergaan. De nieuwe website heeft een moderne look en feel gekregen, wat heeft bijgedragen aan een verbeterde gebruikerservaring voor bezoekers. Bovendien is de basis gelegd om te kunnen scoren met SEO, waardoor Expat Rentals beter vindbaar zal zijn in zoekmachines zoals Google. De verbeteringen hebben geleid tot positieve reacties van gebruikers en hebben Expat Rentals in staat gesteld om zich te onderscheiden in de competitieve vastgoedmarkt.

Toekomst

In de toekomst zullen onze werkzaamheden zich richten op het vergroten van de online aanwezigheid door middel van social media. Daarnaast gaan we druk bezig met het opzetten en koppelen aan de website van Leadinfo, een krachtig instrument dat ons in staat zal stellen om waardevolle inzichten te verkrijgen in het gedrag en de interesses van potentiële klanten, voor Expat Rentals.

Bent u op zoek naar een vernieuwde website voor uw bedrijf of wenst u uw websiteverkeer te verhogen? Ervaart u uitdagingen bij het genereren en omzetten van leads? Aarzel dan niet om een gratis blauwdruk aan te vragen of vrijblijvend contact met ons op te nemen voor deskundige ondersteuning. Ons team staat klaar om u te assisteren bij al uw digitale behoeften!