Onze   Methode

Zaadjes - Planten - Oogsten

Iets wat veel vergeten wordt door ondernemers, is het planten van de juiste zaadjes. Dit is essentieel om resultaten te kunnen boeken. Binnen het digitale landschap – en ook bij het groeien van gewassen – is het niet een kwestie van zaadjes in de grond poten en wachten tot er iets moois uit bloeit, hiervoor heb je een goede strategie en de juiste implementatie nodig. Dit is waar Growing Lemon jouw bedrijf bij kan helpen.

Onze methode

Grond
onderzoeken
Eerst brengen alle kansen en mogelijkheden in kaart door uitgebreid onderzoek te doen. We onderzoeken waar de kansen en valkuilen liggen en hoe wij het beste jullie doelen kunnen behalen en werken een passende strategie uit. Deze stap is de leidraad voor het gehele proces.

Zaadjes
planten
De strategie is bekend, dus nu kunnen we aan de slag met de implementatie. Wij planten de juiste zaadjes op de juiste plekken, maar kijken ook naar bestaande activiteiten. Waar kunnen we bestaande processen verbeteren en optimaliseren?

Zaadjes
voeden
Nu we de eerste zaadjes hebben geplant is het een kwestie van het bijhouden van de ontwikkelingen en het evalueren van de eerste resultaten. Hierdoor weet Growing Lemon precies hoeveel water elke (digitale) inspanning en ieder zaadje moet krijgen om jouw bedrijf in zijn geheel te laten groeien.
Plantjes
verzorgen
We blijven onze (digitale) inspanningen evalueren en de binnenkomende data analyseren. Door te blijven meten en testen verfijnen we onze aanpak en verbeteren we de uiteindelijke resultaten. We geven elk plantje de juiste aandacht en tijd zodat we resultaten boeken bij elk geplant zaadje.


Gewassen
oogsten
Zodra we de eerste resultaten binnen hebben kunnen we beginnnen met oogsten. We evalueren de behaalde resultaten en evalueren ons proces. We blijven structureel verbeteringen en aanpassingen verwerken zodat de groei en de winst blijvend zijn. Daarnaast maken we gebruik van de winst en de gewonnen inzichten om weer nieuwe zaadjes te planten, zo kun je dus de vruchten van ons eerdere werk blijven plukken.
Wortels
onder de

grond
Onze werkwijze zorgt voor een sterke basis van jouw bedrijf. Hierbij ligt de focus niet alleen op de individuele gewassen of onze eigen inspanningen, maar ook op de rest van het bedrijf. Zo verbindt Growing Lemon ook de wortels onder de grond. Deze connectie zorgt voor een sterk digitaal landschap waarin alle afdelingen binnen jouw bedrijf of organisatie efficiënt samenwerken naar de gemeenschappelijke doelen van jouw onderneming.
Onze werkwijze

Bij Growing Lemon vergelijken we de groei van een bedrijf met de groei van gewassen. Om digitaal te kunnen groeien moet je namelijk dezelfde achterliggende principes toepassen. Als je ervoor wilt zorgen dat je optimaal blijft groeien, heb je een goede strategie nodig. In jouw bedrijf helpt Growing Lemon de juiste zaadjes op de juiste plek te zaaien en deze de nodige tijd en aandacht te geven om ze te kunnen laten groeien.

Zo zorgt Growing Lemon ervoor dat er succesvolle resultaten geoogst kunnen worden voor blijvende groei. En daar pluk jij vervolgens de vruchten van.