Wortels   Onder de grond

Onze methode

Wortels onder de grond

Door de 5 voorgaande stappen te hebben doorlopen, zijn de juiste zaadjes op strategische plekken geplant. Vervolgens is de groei gecontroleerd en bijgestuurd. Inmiddels zijn de digitale zaadjes uitgegroeid tot gewassen en geoogst. Deze opbrengst is blijvend voor jouw bedrijf en een deel van de winst wordt geïnvesteerd in verdere groei.

De cyclus van de werkwijze

Het digitale landschap is vol verandering. De markt verandert continu en de concurrentie van je bedrijf of organisatie onderneemt ook acties. Bovendien is er binnen jouw bedrijf altijd ruimte voor verbetering. Kort gezegd: ons proces eindigt niet zodra de eerste resultaten binnen zijn. Om voor te blijven op de concurrentie dient jouw bedrijf constant te optimaliseren. Daarom is de werkwijze van Growing Lemon een cyclus waarbij we een deel van de winst uit de laatste stap weer investeren in het begin van het volgende proces. 

Wortels onder de grond

Een sterke basis

De gewassen zijn volwassen en hun wortels zijn stevig gevestigd onder de grond. Deze zorgen voor een sterke basis op lange termijn. Alle verbeteringen zijn meetbaar en inzichtelijk. Dit proces vormt een strategische basis voor optimalisatie. In deze cyclus gaat Growing Lemon namelijk door met het uitvoeren van constante verbeteringen. 

Growing Lemon blijft bovenstaande processen continu uitvoeren om de groei in jouw bedrijf te optimaliseren. Na verloop van tijd kan bijvoorbeeld de markt veranderen, waardoor het wellicht noodzakelijk is om nieuwe zaadjes te planten of voorgaande geplante zaadjes wat meer aandacht te geven. Maar maak je geen zorgen, de zaadjes en ook de gewassen zijn bij ons in goede handen. Wij blijven hier goed voor zorgen zodat jij de vruchten hiervan kunt blijven plukken.

Wortels onder de grond

Verbinding tussen de wortels

Het proces van strategie en meetbaarheid zorgt dus voor structurele groei. Diverse kansen blijven zich voordoen door inzichten die we verkrijgen uit de data. Een langdurig rendement wordt opgebouwd door voor te blijven lopen op de markt. Echter gaat de werkwijze van Growing Lemon verder dan kansen blijven benutten per individuele activiteit. De constante optimalisatie strategie omvangt ook de groei van het bedrijf als geheel. Hierbij staat de connectie tussen de wortels van de gewassen centraal. Wij helpen ervoor te zorgen dat intern de afdelingen van je bedrijf blijven samenwerken aan gezamenlijke doelen zodat je kunt blijven groeien.