Zaadjes   Planten

Onze methode

Zaadjes planten

Na de opzet van een strategisch plan, is de volgende stap de implementatie. Een onderdeel van dit plan zal bestaan uit het planten van nieuwe zaadjes binnen jouw onderneming. Daarnaast heeft Growing Lemon ook de prestatie van bestaande zaadjes in acht genomen. Het is namelijk mogelijk dat eerdere inspanning nog niet de gewenste resultaten hebben behaald of nog verder geoptimaliseerd kunnen worden. 

Bij Growing Lemon kiezen wij ervoor om ook eerdere inspanningen mee te nemen in ons proces, zodat dit werk niet voor niks is geweest. Ons strategisch plan bestaat daarnaast nog uit een aantal actiepunten. Deze zijn speciaal voor jouw bedrijf opgesteld en dus ook uniek aan het strategisch plan dat wij hebben ontwikkeld. Deze activiteiten en actiepunten vinden plaats in de strategische implementatie.

Zaadjes planten

Online marketing implementatie

Liggen de kansen voor jouw bedrijf voornamelijk binnen de digitale marketing? Jouw organisatorische doelen behalen met behulp van online marketing is mogelijk één van de uitkomsten van het strategisch plan. Hierbij ligt de focus niet op één specifiek marketingkanaal. In het strategisch plan zijn namelijk alle activiteiten binnen de digitale marketing beoordeeld. Vervolgens zijn alle mogelijkheden in kaart gebracht om deze te benutten voor de maximale online impact. 

Door de jarenlange ervaring en diepgaande kennis van Growing Lemon kan dit vaak al op korte termijn gerealiseerd worden. Marketingactiviteiten waar Growing Lemon voor jouw bedrijf schaalbare en duurzame groei kunnen realiseren zijn bijvoorbeeld; SEO, online advertenties zoals Facebook en Google Ads, E-mailmarketing en on-site optimalisatie.

Zaadjes planten
De samenwerking tussen afdelingen

Vaak ondergaat elke afdeling binnen het bedrijf een ander proces naar digitalisatie. Van offline naar online is namelijk een behoorlijke sprong in het diepe. Het voordeel van samenwerken met Growing Lemon is dat wij alles meetbaar maken. Wellicht is uit het strategisch plan van Growing Lemon duidelijk geworden dat er een connectie mist tussen de afdelingen marketing en sales. Een voorbeeld is dat de customer journey niet aansluit op de sales funnel. Hierdoor kunnen klanten verloren gaan. Wij brengen deze problemen in kaart én komen met een passende oplossing. Op deze manier draagt Growing Lemon bij aan de ontwikkeling van jouw onderneming binnen het digitale landschap.

Zaadjes planten

Digitalisatie

Groeiende organisaties hebben vaak al de juiste mindset en strategie, maar vaak lukt het niet om het momentum vast te houden en te blijven groeien. Het kan natuurlijk ook dat je niet weet waar de volgende groeikansen liggen of dat je zelf de tijd en expertise niet in huis hebt om hierin te investeren.

Wellicht is uit het strategisch plan van Growing Lemon gebleken dat aanvullende digitale impact nodig is voor verdere groei. Het digitale landschap kent namelijk vele aspecten die bruikbaar zijn voor diverse afdelingen. Misschien komt jouw bedrijf een aantal medewerkers tekort voor verdere groei. Dan is een speciale webpagina die potentiële werknemers aantrekt een volgende stap voor de afdeling recruiting. Bij deze nieuwe pagina hoort ook een digitaal recruiting proces om alle data efficiënt te verwerken. Growing Lemon helpt jouw onderneming bij de digitalisatie, om zo alle kansen voor schaalbare groei te benutten.