Zaadjes   Voeden

Onze methode

Zaadjes voeden

In de voorgaande stap heeft de implementatie van het strategisch plan plaatsgevonden. Nu is het een kwestie van tijd tot deze zaadjes uitgroeien tot winstgevende gewassen. Voor de juiste groei heeft een zaadje echter meer nodig dan alleen tijd, namelijk water. Bij de werkwijze van Growing Lemon staat het water voor aandacht en het uitvoeren van analyses. Hierdoor krijgen wij inzichten in de data en kunnen we met behulp van controle en analyses de groei en ontwikkeling nauwkeurig bijhouden.

Zaadjes voeden

Overzichtelijke dashboards

Growing Lemon houdt de groei en ontwikkelingen van onze activiteiten nauw in de gaten door de data van onze inspanningen te verzamelen. Echter zijn deze data op vele verschillende plekken verzameld en in te zien. Om het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken bouwt Growing Lemon een digitaal dashboard met deze data. In één opslag zijn de huidige prestaties van jouw bedrijf binnen het digitale landschap in te zien. Tevens is de betreffende data in één klik te vergelijken met de voorgaande periode. Zo maakt Growing Lemon de digitale impact begrijpelijk en overzichtelijk voor iedereen.

Zaadjes voeden

Kwantitatieve analyse

In het digitale landschap staat data dus centraal. Maar wat vertelt deze data ons precies? Voor de beste groei van de digitale zaadjes tot een gewas, moet er tijd en aandacht geïnvesteerd worden. Daarom voeren wij regelmatig kwantitatieve analyses uit zodat wij de data kunnen doorvertalen naar logische conclusies en resultaten.

Het team van Growing Lemon is bekend met vele verschillende tools die data verzamelen en analyseren. Binnen het digitale landschap werkt Growing Lemon dus met de bestaande tools van jouw bedrijf. Daarnaast implementeert Growing Lemon specifieke tools om vervolgens hier de data te verzamelen en analyseren. Op basis van jarenlange ervaring in het digitale landschap trekken wij vervolgens conclusies en passen wij, waar noodzakelijk, onze strategie aan.

Net zoals in een echte moestuin, heeft ieder zaadje een verschillende groeitijd om uit de wortels te schieten. De groeiomstandigheden kunnen ook verschillen. Ook hier houdt Growing Lemon rekening mee en wordt waar nodig ingegrepen.